Springplank voor 21ste eeuwse kant-en-klare-verbouwingen

Product 1. is van start, 100% gebaseerd op een digitaal proces

Building Transition / Blogs  / Product 1. is van start, 100% gebaseerd op een digitaal proces

Product 1. is van start, 100% gebaseerd op een digitaal proces

Product 1. is de eerste start-up die aan de slag gaat binnen Building Transition. Een kernteam van een design thinker, een program developer en een bouwkundige, bijgestaan door een business modeler, doorloopt een uniek ontwikkelproces. De totstandkoming en levering van dit product is namelijk helemaal gebaseerd op een digitaal proces. Dit resulteert in lage kosten en hoge kwaliteit. Het eindproduct is een update van na-oorlogse woningen, zodat deze in 1 keer gereed zijn voor de komende decennia. Cruciale kenmerken voor de eindklant zijn: de update is prima betaalbaar, lost dagelijkse woon&leefergernissen op en levert een eigentijds huis met verrassende features op.

Laat je reactie achter